OBS! SL sätter in ett Bajentåg

Det kommer uppskattningsvis 4500 bajare till Södertälje vilket självklart innebär en stor påfrestning för kollektivtrafiken då det är rusningstid. Vi rekommenderar alla som kan att ta sig till Södertälje så tidigt som möjligt under måndagen. Ju tidigare desto trevligare då det ger tid att ladda upp tillsammans på krogarna i Södertälje. SL sätter in ett extra tåg som avgår från Södra station kl. 17:02 och är framme i Södertälje Centrum kl. 17:41. Polisen kommer givetvis INTE att stoppa detta tåg, de har inget val.

Bajentåget kommer att ha köras av en bajare och om det blir en lyckad resa är SL beredda att i framtiden utöka bajenprofilen på tågen. Förutom att ha lokförare med rätt tro kommer det finnas möjlighet för utsmyckning av tågen för att stärka känslan av att det är ett Bajentåg.

Nu kör vi – röj med värdighet!